skip to Main Content
NYHETER
Medlemserbjudande Svenska Hanseklubben
4 augusti, 2022

Få mera betalt för din Hanse för mindre

Erbjudande gäller Svenska Hanseklubbens medlemmar – båtförmedling begagnade Hanse : Normalt begär vi ett arvode av 9% på båtens slutgiltiga pris och som Hansemedlem  får du en rabatt av 20% på arvodet. D.v.s. 7% inkl. moms av båtens slutgiltiga pris Vi bjuder på förhandsvärdering förstås.
Förmedla båten med din Hanse återförsäljare. Vi på Bohusyachts förmedlar och säljer din fina Hanse. Vi har ett stort kundregister med intressenter och potentiella köpare på kö.

Du slipper jobbet med visningar, oseriösa budgivare, raljanta prutare och en massa bomsamtal. Du blir inte blåst eller lurad av köparen. Vi gör jobbet proffesionellt som fackmän och har hög sakkunskap om din Hanse.
Läs mera om BohusYachts förmedling av din båt  – https://www.bohusyachts.se/formedla-baten-salj-din-bat/

Kontakt:

Urban Persson i Stockholm urban@bohusyachts.se

Lennart Dahl på västkusten lennart@bohusyachts.se

Torbjörn Johansson i Malmö torbjorn@bohusyachts.se

Ulf Marklund i Norr sales@bohusyachts.se

Tjäna pengar på din Hanse när den ligger still

Erbjudande gäller Svenska Hanseklubbens medlemmar – båtuthyrning: Vi lämnar 15% rabatt på arvodet för dina bokningar

Hyr ut din Hanse med BohusYachts &Charter och tjäna pengar. Vi förmedlar kunder till Din båt som kan segla och kan framföra en båt. Du som båtägare kan ställa krav på kunskaper och erfarenhet hos hyrespersonerna. Vi har ett register med internationella kunder som vill hyra era Hanse. Hyr ut en 3 -4 veckor per säsong och du kan segla gratis själv. 

Normalt tar vi ett arvode av 20% på hyresbeloppet för att förmedla hyresgäster till din båt. Hanterar vi även ut- och in-checkning så tar vi ytterligare 15% av hyresbeloppet.Detta innebär att du behåller 65% av hyresintäkterna. Sköter du både ut- och incheckningen själv så behåller du 80% av hyresintäkterna.

Läs mera om BohusYachts &Charters förmedling av hyresboknngar https://bohuscharter.com/sv/hyr-ut-din-bat/hur-mycket-tjaenar-jag/

Kontakt:

Urban Persson i Stockholm urban@bohusyachts.se

Lennart Dahl på västkusten lennart@bohusyachts.se

Back To Top