skip to Main Content
NYHETER
Båtmässor segelbåtar i augusti september 2022
2 augusti, 2022

Orust Sailboat Show  – Öppet Varv I 26-28 Augusti

 

Kom och träffa oss i september på flytande båtmässa i Ellös. Vi finns på plats och visar upp två segelbåtar med en Hanse 315 och en Hanse 418 . Vi bokar upp personliga visningar under september i den Hanse H348, H388, H460 eller den båtmodell du är intresserad av av Hanse, Moody, Fjord och Ryck.

Personliga visningar ger dig som båtköpare mera tid med en av våra säljare ombord på just den båtmodell du önskar veta mera av.

Gör din intresseanmälan via mail här

Allt på Sjön i Gustavsberg  I 2-4 September

Kom och träffa oss i september på flytande båtmässa i Gustavsberg. Vi finns på plats och visar upp en Hanse 388 och bokar upp personliga visningar under september i den Hanse H315, H348 H418 eller H460 eller den  båtmodell du är intresserad av av Hanse Moody, Fjord och Ryck.

Personliga visningar ger dig som båtköpare mera tid med en av våra säljare ombord på just den båtmodell du önskar veta mera av.

Gör din intresseanmälan via mail här

Cannes Yachting Festival  I 6-11 September

Från 6 till 11 september 2022 öppnar den världsberömda Cannes Yachting Festival återigen sina dörrar. I år gör nya Hanse 460 sin franska debut på mässan. Våra återförsäljare ser fram emot att visa dig den radikala nya designen, den variabla cockpiten samt det anmärkningsvärda interiörkonceptet. Som Europas Yacht of the Year 2022 är hon bara en av Hanse-yachterna som våra återförsäljare kommer att ställa ut i Port Canto. Upptäck alla nyheter ombord och boka ditt visningstillfälle nu i vår båtmässakalender.

 

Gör din intresseanmälan här

Back To Top