skip to Main Content
NYHETER
Ny båt – Investera i din livstil
13 december, 2023

Investera i din livstil – köp ny båt med senaste designen från Hanse

Att investera i en ny båt är ett spännande steg i livet, och det är viktigt att göra välgrundade beslut. När du överväger att köpa en ny båt, finns det flera faktorer att tänka på. I det här inlägget utforskar vi hur du kan göra en informerad investering i en ny båt, med fokus på den senaste designen från Hanse, inklusive modellerna Hanse 410, Hanse 460, Hanse 510, Moody DS 48, och motorbåten RYCK 280.

Varför Köpa Ny Båt?

När du köper en ny båt, får du inte bara den senaste tekniken och designen, utan också full garanti och möjligheten att anpassa båten efter dina önskemål. Nya båtar från Hanse kombinerar innovation med stil och komfort, vilket gör dem till ett utmärkt val för den moderna båtägaren.

Upptäck Hanse’s Nyheter

  1. Hanse 410: En perfekt kombination av prestanda och komfort.
  2. Hanse 460: En innovativ båt med en rymlig design.
  3. Hanse 510: Stor och lyxig, idealisk för långseglingar.
  4. Moody DS 48: En unik deck saloon-båt med fantastisk sikt.
  5. RYCK 280: En högpresterande motorbåt från Hanse Yachts.

Besök Boot Düsseldorf

Missa inte chansen att se dessa fantastiska båtar live. Hanse Yachts ställer ut modellerna på boot Düsseldorf, världens största inomhusbåtmässa. Det är ett utmärkt tillfälle att se de senaste innovationerna och prata direkt med experter.

  • Datum: 20 – 21 januari
  • Plats: A20 i Hall 15, boot Düsseldorf, Tyskland.

Boka Visning och Få Mer Information

För att verkligen uppleva vad dessa båtar har att erbjuda, boka en visning under mässan. Detta ger dig en hands-on upplevelse och möjlighet att ställa frågor direkt till experterna. För mer information och för att boka en visning, klicka på länkarna ovan.

Nästa Steg

Efter att ha samlat all nödvändig information, ta nästa steg genom att kontakta din närmsta försäljare. De kan hjälpa dig med ytterligare detaljer och vägleda dig genom köpprocessen.

Att investera i en ny båt är ett stort beslut, men med rätt information och rådgivning kan det vara en av de bästa investeringarna du gör för din livsstil. Utforska dina möjligheter med Hanse och upptäck båtlivet på ett nytt sätt.

nya segelbåten Hanse 410

Hanse 410 framtidens segelbåt

Hanse 410 – upptäck nya nivåer av prestanda och komfort

i Hanse montern den 20 – 21 januari  är representant från Bohusyachts på plats i Hansemontern.  Kontakta Bohusyachts för att boka visning i inlägget ovan

 

Klicka på länken om Hanse 410 nedan

Läs mera om Hanse 410 här

Titta på videon om Hanse 410 här

nya segelbåtar Hanse 460

Hanse 460 Ny innovativ design

Hanse 460 – Definitivt innovativ, smidig och rymlig segelbåti Hanse montern den 20 – 21 januari  är representant från Bohusyachts på plats i Hansemontern.  Kontakta Bohusyachts för att boka visning i inlägget ovan

Klicka på länken om Hanse 460 nedan

Läs mera om Hanse 460 här

Titta på videon om Hanse 460 här

Hanse 510 helt ny segelbåt och design

Hanse 510 – rent seglingsnöje och i en ny dimension

i Hanse montern den 20 – 21 januari  är representant från Bohusyachts på plats i Hansemontern. Kontakta Bohusyachts för att boka visning i inlägget ovan.


Läs mera om Hanse 510 här

Titta på videon Hanse 510 här

Moody DS 48 på boot Düsseldorf

Vi är glada över att dela de spännande nyheterna om det senaste tillskottet till Moody-familjen – den helt nya Moody DS48. Tillverkad med precision och designad för seglare som uppskattar den perfekta blandningen av lyx, prestanda och innovation, är Moody DS48 inställd på att omdefiniera din seglingsupplevelse.

 

Följ med på världspremiären under boot Düsseldorf 20-28 januari 2023 i hall 15, monter A20. Boka din tid nu för att registrera dig för en exklusiv rundtur med våra återförsäljare.

Vi kan inte vänta med att se dig!

Boka visning 20 eller 21 januari 2024 här

Ryck 280

Hanse RYCK 280

Fantastiska Ryck 280 – den ultimata följeslagaren för ditt vattenäventyr!

Utforska en ny era av stil, hastighet och säkerhet med Ryck 280. Denna innovativa motorbåt tar dig med på spännande äventyr på vattnet med sin moderna design och imponerande prestanda. Upptäck den största steglösa sittbrunnen i sin klass och njut av enastående komfort och bekvämlighet. Med en kraftfull utombordsmotor och en CE-certifiering för kustnära vatten, ger Ryck 280 dig friheten att erövra vattenlandskapet med stil och elegans.

Upplev en unik kombination av kraft, skönhet och funktionalitet med Ryck 280 – din biljett till oändliga äventyr på havet.

Läs mera här

nya segelbåten Hanse 410
nya segelbåten Hanse 410
nya segelbåtar Hanse 460
nya segelbåten Hanse 410nya segelbåtar Hanse 460
nya segelbåten Hanse 410
Back To Top