skip to Main Content
NYHETER
NY SEGELBÅT HANSE 410
11 augusti, 2023

NY HANSE 410 – Framtidens segelbåt, designad för dig

Vi är glada över att kunna presentera vår senaste stolthet inom segling – den nya segelbåten Hanse 410! Som en fortsättning på den framgångsrika linjen från Hanse Yachts, införlivar denna segelbåt den senaste tekniken och är förebilden för framtida miljömedveten segling.

Låt oss fördjupa oss i världspremiären av denna fantastiska segelbåt och utforska hennes banbrytande gröna funktioner.

Självständig drift med grön energi

Segling har alltid varit synonymt med natur och hållbarhet. Med Hanse Yachts nya satsning på Sustainable Performance Sail (SPS) från Elvstrøm Sails, som är tillverkade av återvunnen polyester, tar vi inte bara ett steg mot grönare segling, men också mot en hållbar framtid. Den nya segelbåten kommer också med ett kolfritt elektriskt framdrivningssystem, vilket ökar dess miljövänliga status. Allt detta utan att kompromissa med säkerheten eller prestanda.

Oöverträffad design och seglingsegenskaper

Hanse 410 är mer än bara en segelbåt. Den kombinerar det bästa av både världar – fantastisk seglingsprestanda med komfort. Dess imponerande design och skrov på 41 fot garanterar en oförglömlig seglingsupplevelse.

Ett mysigt hem på vattnet

När du kliver ombord på den nya segelbåten Hanse 410, möts du av en fusion av komfort och elegans. Varje aspekt av dess design, från rymliga hytter till välutrustade kök, reflekterar vår hängivenhet till din komfort.

Designa din dröm i 3D

Skapa din egen unika Hanse 410 med vår 3D-konfigurator. Välj och kombinera de färger, tyger och layouter som speglar din stil bäst. Och när du är redo, är vårt team hos Bohusyachts här för att hjälpa till att förverkliga din nya segelbåtsdröm.

För mer information, kontakta din närmsta säljare hos Bohusyachts.

hanseyachts.se

Läs mera om nya Hanse 410

Kontakta därefter din närmsta återförsäljare

Ny segelbåt Hanse 410
Ny segelbåt Hanse 410
Ny segelbåt Hanse 410
Ny segelbåt Hanse 410
Ny segelbåt Hanse 410
Ny segelbåt Hanse 410
Ny segelbåt Hanse 410
Ny segelbåt Hanse 410
Ny segelbåt Hanse 410
Ny segelbåt Hanse 410Ny segelbåt Hanse 410Ny segelbåt Hanse 410Ny segelbåt Hanse 410Ny segelbåt Hanse 410Ny segelbåt Hanse 410Ny segelbåt Hanse 410Ny segelbåt Hanse 410Ny segelbåt Hanse 410
Back To Top