skip to Main Content
Nytt kundcenter för Hanse i Sverige. Portside Marina.
4 augusti, 2021

BohusYachts & Charter, som säljer Hanse, Moody samt Fjord i Sverige startar nytt kundcenter mitt i västkusten, i Gullmarsfjorden.

Sedan starten 1994, för Hanse i Sverige har det sålts mer än 1000 båtar. Hanse är idag ett landets mest populära segelbåtsfabrikat. Nu satsar vi på att skapa ett professionellt servicecenter, mitt i Bohuslän, i Studseröd, nära Skredsvik, 20 km från Uddevalla.

Vi vill erbjuda alla kunder som har Hanse och Moody segelbåtar, samt motorbåtar som Sealine och Fjord, fullservice med fina båtplatser, vinterförvaring och tjänster runt båtägandet.

Vi är stolta att vi fått förvärva det fina gamla varvet och marinan i Studseröd och byter nu namn på verksamheten här till Portside marina.

“ -Eftersom intresset för Hanse båtar och båtliv är så stort känns det extra kul kunna erbjuda hela kedjan från nyförsäljning, båtförmedling till service, båtplatser, vinterförvaring för våra båtägare!” säger försäljningsansvarig och delägare Lennart Dahl.

Vi kommer efterhand att bygga ut marinan till 100 båtplatser samt gäst- och serviceplatser. Vi vill ha ha visningsbåtar och inbytesbåtar samt uthyrnings/charterbåtar samlat. Dessutom planeras ny lagerhall och servicebyggnader. För hantering och vinterförvaring och har vi miljögodkänd spolplatta med reningsverk och lyftutrustning

-”Platsen är perfekt med skyddat läge, djupt vatten och vacker miljö. En knapp timmas bilfärd från Göteborg, (avfart från E6 alldeles i närheten) och 20 minuter med en vanlig motorbåt så är man vid Lysekil mitt i Bohuslän”, avslutar Lennart Dahl.

Varmt välkomna till Portside Marina, Hanse kundcenter och BohusYachts &Charter.

Lennart Dahl   /   Michael Luft

Kontakt 
info@portsidemarina.se
T 031 210 200

Läs mer om marinan

Back To Top