skip to Main Content
Hanse Sverige - BohusYachts &Charter förvärvar Marina i Gullmarsfjorden i Bohuslän.
Hanse Sverige- BohusYachts &Charter förvärvar Marina i Gullmarsfjorden i Bohuslän.
2 juli, 2021

Alla kunder som köpt en Hanse, Moody, Sealine och Fjord kan nu få fullservice för sina båtar i marina på västkusten.

Den 1 juli blev bolaget delägare i en marina på Västkusten. Det är BohusYachts som representerar Hanse, Moody samt Fjord i Sverige för Hanse Group i Tyskland som förvärvar Studseröds marin tillsammans med Michael Luft i ett samägt bolag vid namn Portside Väst AB.

Det är ett förvärv av fastigheterna och verksamheten Studseröds marina på en väderskyddad plats i Gullmarsfjorden endast 7 min per bil från motorvägen E6. Marinan ligger 15 min bilväg från Torp Köpcentrum och sjövägen är det nära Lysekil mitt i Bohuslän. Marinan kommer heta Portside Marina.

-“Det är roligt att kunna erbjuda hela kedjan från nyförsäljning, båtförmedling till service, båtplatser, vinterförvaring för vara båtägare!” säger Lennart Dahl, BohusYachts.
Lennart fortsätter: -“ Vi erbjuder från och med nu, i Portside marina, även vinterförvaring och som har miljögodkänd spolplatta med reningsverk, lyft, och förvaring inne och ute samt sjösättning.”

-“ Vi kommer bygga ut marinan enligt gällande detaljplan och 2022 kommer det finnas flera båtplatser att hyra för den som vill ha sin båt mitt i Bohuslän i Gullmarsfjorden nära avfart från E6″, säger Michael Luft, delägare.
-”Vi planerar även att bygga nya båthallar med möjlighet att hyra eller köpa ett fack for sin båt de kommande åren fortsätter Michel Luft.

På denna platsen har det varit ett gammalt anrikt båtvarv som startade 1875.
Varvet byggde vid start skutor och övergick till att bli ett av Sveriges största varv för fiskebåtar.

De senaste 40 åren har anläggningen varit en marina med båtplatser, vinterförvaring med fullservice for båtar.

Om Studseröds marin och om platsen, klicka här

Kontakt
info@portsidemarina.se
T 031 210 200

Lennart Dahl / Michael Luft

Back To Top