skip to Main Content
KOMMER I KONTAKT

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

GÖTEBORG: +46 31 210 200 / STOCKHOLM +46 8 311 120

Är det dags att köpa din nästa båt?  Att uppgradera till en nyare större eller mindre båt ger nya möjligheter till nytt kapitel i livet. För många ges möjligheten vid byte av jobb, nya familjesituationer eller finansiella skäl eller så vill du bara byta för din egen skull.

Att köpa ny båt ger dig möjlighet att spika totalkostnaden och när du skall köpa en begagnad båt är priset lägre samtidigt som det kan behövas uppgraderingar av utrustning. För uppgraderingar och eventuellt eftersatt underhåll är det generellt att beräkna 20% av båtens pris.

Vi hjälper dig köpa begagnad segelbåt eller motorbåt med finansiering vid köp av ny segelbåt eller begagnad motorbåt. Som båtförmedlare kan vi ge dig ett bra båtlån via Handelsbanken Finans eller Swedbank Finans. Vi hjälper dig också med en riktigt bra försäkring till din nya segelbåt Hanse eller motorbåt via Pantaenius eller något annat försäkringsbolag. Vi har lång erfarenhet av att köpa och sälja båt, båtbranschen och båtcharter och hjälper gärna till.

Transporten hem av din båt skall gå smidigt och säkert. Vi har ordnat med båttransporter till många nya segelbåtar historiskt som Bavaria, Jeanneau, Dufour, Delphia och nu Hanse segelbåtar och kan idag tipsa våra kunder om både trygga och prisvärda båttransporter.

Välj begagnad segelbåt eller begagnad motorbåt i listan till salu nedan för att se mer information om just den båten samt för att kontakta oss med en intresseanmälan. Titta gärna in ofta på denna sida eftersom det hela tiden kommer nya begagnade segelbåtar och motorbåtar till salu.


Nedan finner du våra begagnade segelbåtar och motorbåtar.

Back To Top