skip to Main Content
KOMMER I KONTAKT

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

GÖTEBORG: +46 31 210 200 / STOCKHOLM +46 8 311 120

Privilège katamaraner för exklusiv segling i med säkerhet och enkelhet.

Previlége Serie 5

Privilège katamaraner har alltid varit avsedda att låta dig segla i fullständig säkerhet och speciellt med minimal besättning.

Med sitt skyddade halvläge, centraliserade elektriska vinschar och enkel men effektiv däcklayout, seglas de short-handed.

En Previlége katamaran ger dig en skyddad och säker styrplats som är  lättillgänglig från cockpit via stora teaksteg. Navigering är säker, med alla manövrer centraliserade och elektriska vinschar och användarvänliga tack vare två  platser i ett bekvämt säte.

Med en modern och ren design erbjuder cockpiten ett flexibelt och vänligt utomhusområde med en komfortabel matplats för 8 personer med ett fast bord, en L-form bänk och ett avtagbart hörnstol, ett Loungeområde med konvertibelt soffbord eller kök, en teak-klädd akterplattform, en plats att vara för avkoppling eller dykning och bekvämt för att förvara tenderbåten säkert.

Med hög kvalitet på träarbete, finish och förfining är salongen i Privilege  oöverträffad. Katamaranens stora salong övergår till cockpiten och skapar här ett stort vardagsrum. Angränsande här är den rymliga galleyn med stora bänkar och gott om förvaring.

Med en king size-bädd och ett angränsande badrum är ägarhytten på Serie 5 -standardlayout större än förväntat på en katamaran.

Serie 5 finns i 2 layouter och erbjuder standarder med det erkända ägarboendet eller ett 4-bäddshytt alternativ. Båda layouterna har privata sviter eller cabiner och är utförda färdiga till högsta standard.

I standardversionen är masten i vitlackerad aluminium, med särskilt noggrannt arbete på svetsfogar och inre förstärkningar.

För högkvalitetsseglarna, INCIDENCES, det ledande varumärket för alla seglare som gjordes av bit, ger ett svar på listan över specifikationer som fastställs av varvet, utan motsvarande på marknaden: högteknologiskt skärstorlek, storskalig ros, UV-skydd, 6-stegs zigzagsömning med skyddad vit tråd, band och förstärkare säkerställer att dina segel njuter av ett extremt långt liv.

 

Dessa exklusiva katamaraner är senaste förvärvet inom Hanse Group. Dessa ingår i Premium Yachts och erbjuder dig en exklusiv katamaran med individuell anpassning.

Privilèges rötter går tillbaka till mitten av 1980-talet, och genom åren har företaget visat sig ha vara skickat att bygga stora, långbeniga cruising- katamarner.

Basic pris
12 760 900 kr (inkl moms)
10 208 700 kr (exkl moms)

*1 € = 10,26 SEK

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Back To Top